Gyakran ismételt kérdések

Ezen az oldalon megtalálsz mindenféle információt és a legtöbbet feltett kérdéseket is.

Ha maradna kérdésed akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a lent található elérhetőségünk egyikén.

Fizetés és szállítás

Törekszünk a leggyorsabb szállításra. Ha a kép megfelelő nyomtatásra akkor 2-3 munkanapon belül átadjuk a GLS futárnak.

FONTOS! Ha sürgősségi rendelésed van azt jelezd rendelés leadáskor megjegyzésben vagy a visszaigazoló emailre válaszolva. Ilyen esetben akár másnap átadjuk a futárnak a vászonképet vagy személyesen még aznap tudsz érte jönni.

A rendelés kifizetése történhet bankkártyával vagy utánvéttel. Személyesen csak átvételre van lehetőség fizetésre nincs, emiatt minden személyes átvételű rendelést előtte bankkártyával kell kifizetni. Weboldalunkon Barion szolgáltató által tudsz fizetni.

Minden megrendelésről küldünk visszaigazoló e-mailt. ha nem találsz ilyen üzenetet, először ellenőrizd a spam, illetve a promóciók mappát is. Előfordulhat az is, hogy hibás e-mail-címet adtál meg. Ilyen esetben küldd el a rendeléskor megadott nevet ügyfélszolgálatunknak az hello@vaszonkreativ.hu címre, hogy vissza tudjuk keresni a megrendelést.

Van lehetőséged személyes átvételt választani. Ennek címe: 2092 Budakeszi Tiefenweg utca 41.
FONTOS! Csak az elkészülést visszaigazolo email vagy hívás után gyere a címre!

Ha házhoz szállítással rendeltél akkor jelenleg minden csomagot GLS házhozszállítással küldünk. Feladásról értesítést kapsz a GLS-től a rendeléskor leadott email címre.

A GLS futár 3 különböző napon fogja megpróbálni kézbesíteni a csomagot. Ha nem sikerül akkor visszaküldik Nekünk. Ezután felvesszük a kapcsolatot veled.
Ha bankkártyával fizettél egyeztetünk új időpontot veled a kiszállításról.
Ha utánvéttel fizettél és nem tudunk elérni, nem tudunk újabb kiszállítást szervezni abban az esetben 4.000 Ft megfizetése terhel Téged, ez az oda és vissza szállítás díját és a vászonkép elkészítésének egy töredékét fedezi. Erről díjbekérőt majd végszámlát kapsz.

Rendelés

A vászonkép rendelés oldalán a kép feltöltés gombjára kattintva lehet a feltöltést megkezdeni. Egyszerre csak egy darab képet lehet feltölteni.

Lehetőleg az eredeti képet töltsd fel. Ha mégis egy rosszabb minőségű képed van akkor sincs gond, mert szoftveresen feljavítjuk így nem kell aggódnod mindenképp szép vászonképet küldünk.

Válassz méretet. Ügyelj arra, hogy tartsd a méretarányokat tehát egy panoráma képhez ne válasz négyzetes méretet, mert sokat kell vágnunk belőle.

Általad feltöltött képet nyomtatjuk ki az általad választott méretben. A nyomatot 3x2cm-es fakeretre feszítjük, csomagoljuk és küldjük GLS futárral.

Írj 48 órán belül egy levelet ügyfélszolgálatunknak az hello@vaszonkreativ.hu címre, mely tartalmazza a megrendelési nevet, a rendelési azonosítót és egy rövid indoklást.

GARANCIA ÉS SÉRÜLÉS

Hiszünk a vászonképeinkminőségében, minden képet manuálisan ellenőrzünk és ha nem megfelelő akkor szoftveresen javítjuk őket vagy felvesszük veled a kapcsolatot, hogy elkérjük az eredeti fotót. Ha a kiküldött kép vászonkép minősége nem megfelelő élőben azt jelezd felénk facebook üzentben vagy emailben a rendelésszám feltüntetésével és egy képpel.
Kérheted az újra elkészítést vagy a pénzed visszautalását. Erre 60 napod áll rendelkezésre.

Vászonképeinket az évek alatt kitapasztalt minőségben csomagoljuk ami megvédi a szállítás alatt bekövetkezendő sérülésektől. Ha mégis valamilyen sérülést fedeznél fel, kérlek jelezd felénk facebook üzentben vagy emailben a rendelésszám feltüntetésével és egy képpel. Díjmentesen soron kívül elsőként újra elkészítjük és kiküldjük Neked.

48 órád van arra, hogy lemondd a rendelésed. Ezen túl sajnos nincs lehetőséged visszamondanod. Minden rendelés egyedi ami Nekünk energia és pénz. Ha utánvvétel rendeltél és megtagadod a rendelés átvételt abban az esetben 4.000 Ft-ot számolunk fel oda és visszaszállítás költsége és a vászonkép elkészítésének egy részéért.